SkyLine Şok Soğutucu ve SkyLine Kombi Fırın

SkyLine
Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümü

SkyLine cihazları arasında var olan, kesintisiz ve kendiliğinden kurulan sezgisel iletişim sayesinde SkyDuo, sizlere ihtiyaçlarınızı öngörebilen ve öncü nitelikli bir Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümü sunar.

Pişirmede yeni ufuklar

Daha fazlasını keşfetmek için indirin

Kesintisiz iletişim

SkyLine Kombi FırınSkyLine Şok Soğutucuyu soğutma işlemine hazır hale getirmek için otomatik olarak uyarır.
Eşsiz küresel Electrolux Şef Akademisi tarafından test edilmiştir ve onaylanmıştır.

Tek DNA
İkiz cihaz

Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümü ile mutfak işlerinizde nasıl devrim yaratabilirsiniz?

skyline cook and chill tao

SkyDuo ile çaba sarf etmeden kazanılan kârlar

Devrim niteliğindeki SkyDuo, benzersiz bir Cook&Chill Pişir&Soğut çözümüdür. Tek DNA’ya sahip, iki cihaz. SkyLine Fırınlar ve Şok Soğutucular aynı düşünce yapısı ile aynı kolay, sezgisel dokunmatik arayüzü paylaşarak birbirleriyle mükemmel bir şekilde iletişim kurar.

Oyunu kazanan siz olun

Paradan tasarruf edin, alandan kazanın ve Fırınlara ve Şok Soğutuculara mükemmel şekilde uyacak bir biçimde tasarlanmış banket ve elleçleme sistemleri için tam bir aksesuar yelpazesi ile işlemlerinizi mükemmel bir şekilde gerçekleştirin.

Kullanılabilirlik ve ergonomi
konusunda öncü

Fırın ile Şok Soğutucunun ergonomik olması demek, hastalık izinlerinde %75*oranında azalma ve işletmeniz için üretkenlikte %25 oranında artış olması demektir.
Kullanımı kolay ve mükemmel ergonomik tasarımı sayesinde, bağımsız olarak 4 yıldızlı sertifika almaya hak kazanan dünyanın tek profesyonel Fırını ve Şok Soğutucusu ile üretkenliği en üst seviyede ve kolaylıkla yaşayın.

* *”Ergonomik müdahaleler kas-iskelet sistemi bozukluklarını (WMSD) %59 oranında azaltabilir, hastalık izinlerini ortalama %75 oranında düşürebilir ve verimliliği %25 oranında arttırabilir.”
Dr. Francesco Marcolin, ErgoCert CEO’su
(Avrupa Sertifikalı Ergonomisti – EUR.ERG.)

Daha yalın bir iş akışı

Büyük miktarların ön hazırlıklarının yapılmasıyla personelinizi ve cihazlarınızı daha verimli ve etkili kullanma imkanı sunar.

Yiyecek israfını azaltın.

Her gram önemlidir. SkyLine, raf ömrünü uzatarak ve pişirme ile soğutma sırasında minimum ağırlık kaybı sağlayarak, yatırımlarınızda maksimum getiri sağlar.

Ödün vermeyen kalite

Yemekler tüm temel özelliklerini korur: lezzet, doku, görünüm ve besin değeri, taze pişmiş yiyeceklerle aynı şekilde değerlendirilir. SkyLine, HACCP uygunluğunu kolaylaştırır.

SkyLine Kombi Fırınlar

SkyLine Şok Soğutucalar ve Dondurucular

Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümünün işletmeniz için yapabileceklerini keşfedin

Cook&Chill “Pişir&Soğut” ürün yelpazesi

Filtrele (88 Ürünler)

Kategori
Alt kategori
GN:
88 Ürünler Sıfırla
  • air-o-convect Touchline<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 20GN2/1

    air-o-convect Touchline
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 20GN2/1

    266205
    air-o-convect konveksiyon fırın, elektrikli, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 20GN2/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN2/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte.

    (0)
  • air-o-convect<br>Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN1/1

    air-o-convect
    Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN1/1

    269702
    air-o-convect konveksiyon fırın, 10xGN1/1, doğalgazlı, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 2 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • Kuru sıcak konveksiyon programı (maks. 300°C) düşük nemli pişirme için idealdir. Boylersiz buhar jenaratörü için otomatik nemlendirici (11 ayar).
      • 0 = ilave nem yok (esmerleşme, graten, fırınlama, önceden pişirilmiş yiyecekler)
      • 1-2 = düşük nem (küçük et ve balık porsiyonları)
      • 3-4 = orta derecede düşük nem (büyük et parçaları, yeniden ısıtma, kızartılmış tavuk ve mayalama)
      • 5-6 = orta nem (kavrulmuş sebze ve kavrulmuş et ve balıkların ilk aşaması)
      • 7-8 = orta-yüksek nem (haşlanmış sebzeler)
      • 9-10 = yüksek nem (haşlanmış et ve patates cipsi)
    • 2 fazlı pişirme.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    air-o-convect Touchline
    Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    266703
    air-o-convect konveksiyon fırın, doğal gazlı, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 10GN2/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN2/1 tepsi rafı ile birlikte.

    (0)
  • air-o-convect<br>Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 20GN 2/1

    air-o-convect
    Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 20GN 2/1

    269705
    air-o-convect konveksiyon fırın, 20xGN2/1, doğalgazlı, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 2 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN2/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte.
    • Kuru sıcak konveksiyon programı (maks. 300°C) düşük nemli pişirme için idealdir. Boylersiz buhar jenaratörü için otomatik nemlendirici (11 ayar).
      • 0 = ilave nem yok (esmerleşme, graten, fırınlama, önceden pişirilmiş yiyecekler)
      • 1-2 = düşük nem (küçük et ve balık porsiyonları)
      • 3-4 = orta derecede düşük nem (büyük et parçaları, yeniden ısıtma, kızartılmış tavuk ve mayalama)
      • 5-6 = orta nem (kavrulmuş sebze ve kavrulmuş et ve balıkların ilk aşaması)
      • 7-8 = orta-yüksek nem (haşlanmış sebzeler)
      • 9-10 = yüksek nem (haşlanmış et ve patates cipsi)

    (0)
  • air-o-steam<br>Elektrikli Kombi Fırın B Versiyonu 8GN1/1

    air-o-steam
    Elektrikli Kombi Fırın B Versiyonu 8GN1/1

    268212
    AOS - elektrikli air-o-steam kombi fırın, B versiyonu, otomatik temizleme, Eco-delta ve rejenerasyon fonksiyonları, 3 fan hızı, kireçlenme uyarısı, 8xGN1/1-Tepsi aralıkları 80 mm
    • Manuel mod: Tüm parametrelerin manuel olarak seçildiği geleneksel pişirme yöntemi. Mevcut geleneksel pişirme çevrimleri.
      • Kuru-sıcak havayla konveksiyon çevrimi (maksimum 300°C): Düşük nemde pişirmek için ideal yöntem.

      • Düşük ısıda buharla pişirme çevrimi (maksimum 100°C): Sous-vide (vakum paketli pişirme) yeniden ısıtma ve hassas malzemelerin pişirilmesinde ideal.

      • Buhar çevrimi (100°C): Deniz ürünleri ve sebzeler.

      • Yüksek ısıda buharla pişirme modu (maksimum 130°C).

      • Kombi çevrimi (maksimum 250°C): Sıcak hava konveksiyon ile buharı birleştiren bu yöntemde nem kontrollu pişirme ortamı yaratılarak pişirme işlemi hızlandırılır ve ağırlık kaybı azaltılır.
    • Rejenerasyon çevrimi: Tepside rejenere edilecek yemekleri hızla ısıtmak için en iyi pişirme programı (maks. 250°C).
    • By-pass teknolojisi: Kombi ve rejenerasyon çevrimlerinde fırın atmosferindeki nem seviyesini kontrol eder. Su ve enerji tasarrufu sağlar.
    • Fan hızları: Tam hız, kek gibi unlu mamullerin pişirilmesi için yarım hız ve düşük ısıda pişirme ve unlu mamul pişirmelerinde kullanılan fasılalı fan hızı. "Fasılalı çalışan fan" fonksiyonu pişirme programının sonunda yemekleri servis anına kadar sıcak tutmak için de ideal bir uygulamadır.

    (0)
  • air-o-steam<br>Doğalgazlı Kombi Fırın B Versiyonu 10GN1/1

    air-o-steam
    Doğalgazlı Kombi Fırın B Versiyonu 10GN1/1

    268702
    AOS - doğalgazlı air-o-steam kombi fırın, B versiyonu, otomatik temizleme, Eco-delta ve rejenerasyon fonksiyonları, 3 fan hızı, kireçlenme uyarısı, 10xGN1/1
    • Manuel mod: Tüm parametrelerin manuel olarak seçildiği geleneksel pişirme yöntemi. Mevcut geleneksel pişirme çevrimleri.
      • Kuru-sıcak havayla konveksiyon çevrimi (maksimum 300°C): Düşük nemde pişirmek için ideal yöntem.

      • Düşük ısıda buharla pişirme çevrimi (maksimum 100°C): Sous-vide (vakum paketli pişirme) yeniden ısıtma ve hassas malzemelerin pişirilmesinde ideal.

      • Buhar çevrimi (100°C): Deniz ürünleri ve sebzeler.

      • Yüksek ısıda buharla pişirme modu (maksimum 130°C).

      • Kombi çevrimi (maksimum 250°C): Sıcak hava konveksiyon ile buharı birleştiren bu yöntemde nem kontrollu pişirme ortamı yaratılarak pişirme işlemi hızlandırılır ve ağırlık kaybı azaltılır.
    • Rejenerasyon çevrimi: Tepside rejenere edilecek yemekleri hızla ısıtmak için en iyi pişirme programı (maks. 250°C).
    • By-pass teknolojisi: Kombi ve rejenerasyon çevrimlerinde fırın atmosferindeki nem seviyesini kontrol eder. Su ve enerji tasarrufu sağlar.
    • Fan hızları: Tam hız, kek gibi unlu mamullerin pişirilmesi için yarım hız ve düşük ısıda pişirme ve unlu mamul pişirmelerinde kullanılan fasılalı fan hızı. "Fasılalı çalışan fan" fonksiyonu pişirme programının sonunda yemekleri servis anına kadar sıcak tutmak için de ideal bir uygulamadır.

    (0)

İşletmeniz için ideal olan çözümü bulun

Cook and Chill 2016-05-30T07:36:48+00:00 Electrolux Professional