SkyLine Şok Soğutucu ve SkyLine Kombi Fırın

SkyLine
Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümü

SkyLine cihazları arasında var olan, kesintisiz ve kendiliğinden kurulan sezgisel iletişim sayesinde SkyDuo, sizlere ihtiyaçlarınızı öngörebilen ve öncü nitelikli bir Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümü sunar.

Kesintisiz iletişim

SkyLine Kombi FırınSkyLine Şok Soğutucuyu soğutma işlemine hazır hale getirmek için otomatik olarak uyarır.
Eşsiz küresel Electrolux Şef Akademisi tarafından test edilmiştir ve onaylanmıştır.

Tek DNA
İkiz cihaz

Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümü ile mutfak işlerinizde nasıl devrim yaratabilirsiniz?

skyline cook and chill tao

SkyDuo ile çaba sarf etmeden kazanılan kârlar

Devrim niteliğindeki SkyDuo, benzersiz bir Cook&Chill Pişir&Soğut çözümüdür. Tek DNA’ya sahip, iki cihaz. SkyLine Fırınlar ve Şok Soğutucular aynı düşünce yapısı ile aynı kolay, sezgisel dokunmatik arayüzü paylaşarak birbirleriyle mükemmel bir şekilde iletişim kurar.

Oyunu kazanan siz olun

Paradan tasarruf edin, alandan kazanın ve Fırınlara ve Şok Soğutuculara mükemmel şekilde uyacak bir biçimde tasarlanmış banket ve elleçleme sistemleri için tam bir aksesuar yelpazesi ile işlemlerinizi mükemmel bir şekilde gerçekleştirin.

Kullanılabilirlik ve ergonomi
konusunda öncü

Fırın ile Şok Soğutucunun ergonomik olması demek, hastalık izinlerinde %75*oranında azalma ve işletmeniz için üretkenlikte %25 oranında artış olması demektir.
Kullanımı kolay ve mükemmel ergonomik tasarımı sayesinde, bağımsız olarak 4 yıldızlı sertifika almaya hak kazanan dünyanın tek profesyonel Fırını ve Şok Soğutucusu ile üretkenliği en üst seviyede ve kolaylıkla yaşayın.

** Washington Eyaleti Çalışma ve Endüstri Bakanlığı, 2014

Daha yalın bir iş akışı

Büyük miktarların ön hazırlıklarının yapılmasıyla personelinizi ve cihazlarınızı daha verimli ve etkili kullanma imkanı sunar.

Yiyecek israfını azaltın.

Her gram önemlidir. SkyLine, raf ömrünü uzatarak ve pişirme ile soğutma sırasında minimum ağırlık kaybı sağlayarak, yatırımlarınızda maksimum getiri sağlar.

Ödün vermeyen kalite

Yemekler tüm temel özelliklerini korur: lezzet, doku, görünüm ve besin değeri, taze pişmiş yiyeceklerle aynı şekilde değerlendirilir. SkyLine, HACCP uygunluğunu kolaylaştırır.

SkyLine Kombi Fırınlar

SkyLine Şok Soğutucalar ve Dondurucular

Cook&Chill “Pişir&Soğut” çözümünün işletmeniz için yapabileceklerini keşfedin

Cook&Chill “Pişir&Soğut” ürün yelpazesi

Filtrele (92 Ürünler)

Kategori
Alt kategori
GN:
92 Ürünler Sıfırla
  • air-o-steam<br>Touchline Doğalgazlı Kombi Fırın 20GN2/1

    air-o-steam
    Touchline Doğalgazlı Kombi Fırın 20GN2/1

    267705
    AOS - Touchline doğalgazlı air-o-steam kombi fırın, dokunmatik kontrol ekranı, 20xGN2/1, 3 pişirme modu (otomatik, tarif programlı, manual), air-o-clima, air-o-clean fonksiyonu, HACCP
    • Kireç temizleme fonksiyonu, boylerden kirecin temizlenme işlemi sırasında operatörü yönlendirir ("Ayarlar" modundan).
    • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN2/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte.
    • MultiTimer fonksiyonu 14 farklı pişirme programının bir sıra içinde yönetilmesini sağlar, mutfakta esnekliği arttırır ve mükemmel pişirme sonuçları elde edilir. 70 Multitimer programını hafızaya almak mümkündür.
    • air-o-clean™: Otomatik ve entegre kendi kendini temizleme sistemi (4 otomatik program ve enerji, su ve parlatıcı tasarrufu sağlayan "Green" fonksiyonu).

    (0)
  • air-o-convect<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 5GN1/1

    air-o-convect
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 5GN1/1

    269210
    air-o-convect konveksiyon fırın, 5xGN1/1, tepsi araları 80 mm, elektrikli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 2 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • Kuru sıcak konveksiyon programı (maks. 300°C) düşük nemli pişirme için idealdir. Boylersiz buhar jenaratörü için otomatik nemlendirici (11 ayar).
      • 0 = ilave nem yok (esmerleşme, graten, fırınlama, önceden pişirilmiş yiyecekler)
      • 1-2 = düşük nem (küçük et ve balık porsiyonları)
      • 3-4 = orta derecede düşük nem (büyük et parçaları, yeniden ısıtma, kızartılmış tavuk ve mayalama)
      • 5-6 = orta nem (kavrulmuş sebze ve kavrulmuş et ve balıkların ilk aşaması)
      • 7-8 = orta-yüksek nem (haşlanmış sebzeler)
      • 9-10 = yüksek nem (haşlanmış et ve patates cipsi)
    • 2 fazlı pişirme.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 10GN1/1

    air-o-convect Touchline
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 10GN1/1

    266202
    air-o-convect konveksiyon fırın, elektrikli, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 10GN1/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN1/1 tepsi rafı ile birlikte.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 20GN2/1

    air-o-convect Touchline
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 20GN2/1

    266205
    air-o-convect konveksiyon fırın, elektrikli, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 20GN2/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN2/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte.

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    air-o-convect Touchline
    Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    266703
    air-o-convect konveksiyon fırın, doğal gazlı, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 10GN2/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN2/1 tepsi rafı ile birlikte.

    (0)
  • air-o-convect<br>Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    air-o-convect
    Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    269703
    air-o-convect konveksiyon fırın, 10xGN2/1, doğalgazlı, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 2 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN2/1 tepsi rafı ile birlikte.
    • Kuru sıcak konveksiyon programı (maks. 300°C) düşük nemli pişirme için idealdir. Boylersiz buhar jenaratörü için otomatik nemlendirici (11 ayar).
      • 0 = ilave nem yok (esmerleşme, graten, fırınlama, önceden pişirilmiş yiyecekler)
      • 1-2 = düşük nem (küçük et ve balık porsiyonları)
      • 3-4 = orta derecede düşük nem (büyük et parçaları, yeniden ısıtma, kızartılmış tavuk ve mayalama)
      • 5-6 = orta nem (kavrulmuş sebze ve kavrulmuş et ve balıkların ilk aşaması)
      • 7-8 = orta-yüksek nem (haşlanmış sebzeler)
      • 9-10 = yüksek nem (haşlanmış et ve patates cipsi)

    (0)

İşletmeniz için ideal olan çözümü bulun

Cook and Chill 2016-05-30T07:36:48+00:00 Electrolux Professional