air-o-system
Cook&Chill (Pişir&Soğut)
Çözümü

herhangi bir cihaza benzemez.

air-o-steam
Touchline Kombi Fırın

air-o-steam Touchline kombi fırınlar ile her türden profesyonel mutfakta kolay ve sezgisel bir pişirme yöntemi sağlayarak, tam servis restoranlarını, otelleri, süpermarketleri, yüksek kapasiteli mutfakları ve hatta en deneyimli şeflerin seçkin restoranlarını tatmin eden yeni bir çağ açmaktadır. 

air-o-chill
Şok Soğutucular & Dondurucular

Yiyeceklerin raf ömrünü arttırarak ve gıda israfını azaltarak, mutfağınızdaki iş akışını optimize edin. Yenilikçi şok soğutucularımız ve dondurucularımız, entegre Cook&Chill (Pişir&Soğut) işlemini tamamlamak üzere tasarlanmışlardır.

e-chef’i biliyor musunuz?
Reçeteleriniz air-o-steam Touchline fırınlar ile
her mutfağa aktarılabilir

Global düşünün, yerel servis yapın

Müşterilerinizin arzularına uygun olarak
damak tatlarını tatmin edin.

Yeni kategori bölümü

Reçetelerinizi türlerine göre gruplandırın: mutfak, diyetler, malzemeler, sıcaklıklar, yemek menüsü, mevsimler.

e-chef ile çok daha kolay

Pişirme işlemine karar verin, sonra dokunun ve devam edin.

logo e-chef app

e-chef, eşsiz global Electrolux Şef Akademisi
tarafından test edilmiştir ve onaylanmıştır

e-chef, her müşterinin ihtiyacına cevap vermek amacı ile dünya genelindeki şef ağımızla yoğun iletişimin sonucunda ortaya çıkmıştır.

Touchline fırını cebinize koyun
Yeni e-chef Uygulamamızı deneyin

Pişirme işleminizi bir sonraki seviyeye taşıyın:
  • e-chef Uygulamasını kullanarak kendi reçetenizi oluşturun
  • Fırınınıza yükleyin ve… gerçekten pişirin!

VIP alanımızı ziyaret edin. Yeni yemek reçetelerini ve şeflerimizin paylaştığı ipuçlarını deneyin.

air-o-steam Touchline fırınlar ile Gıda Güvenlik Kontrolü

Electrolux air-o-chill Sınıf 5

Pişir ve Soğut için Aksesuarlar

Izgaralar ve tepsiler

air-o-steam Touchline’ı kullanarak menünüzü kolayca genişletmek için çok çeşitli pişirme çözümlerimiz bulunmaktadır: Universal Tavalardan, Kızartma Izgaralarına, Şiş Aparatlarından, Kızartma Sepetlerine, Baget tepsilerine ve çok daha fazlasına kadar çözümümüz mevcuttur.

Sous-vide işlemi

Vakum paketleme aksesuarları, sous-vide pişirme için vazgeçilmezdir ve yiyecekleri nem ve havanın zararlı etkilerinden korunmuş bir şekilde saklamak için kullanışlıdır.

Volkano Tütsüleme aparatı

Volkano tütsüleme aparatı, tütsü aromalı reçetelerinizi doğrudan kombi fırın içinde, tahta çubuklar veya kurumuş baharatlarla yapmak için mükemmel bir aksesuardır.

Tavuk roti aparatı

air-o-steam Touchline ile pişirme süresini en aza indirirken en iyi lezzeti yakalayın. Çıtır çıtır ve sulu kızarmış tavuklara özel pişirme döngüsü ve kullanımı ve ergonomiyi geliştirmeye özel aksesuarların birleşimi, satışlarınızı kolayca arttırmanız için mükemmel bir çözüm oluşturmaktadır.

Tüm aksesuarları keşfedin

Cook&Chill (Pişir&Soğut) Sistemi’nin işletmeniz için neler yapabileceğini keşfedin

İşletmeniz için ideal olan çözümü bulun

Cook&Chill (Pişir&Soğut) Serisi

Cook and Chill 2016-05-30T07:36:48+00:00 Electrolux Professional

Filtrele (87 Ürünler)

Kategori
87 Ürünler Sıfırla
  • air-o-convect Touchline<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 6GN1/1

    air-o-convect Touchline
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 6GN1/1

    266200
    air-o-convect konveksiyon fırın, elektrikli, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 6GN1/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü sıcaklık sondası dahildir.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN1/1 tepsi rafı ile birlikte.

    (0)
  • Crosswise Şok Soğutucu ve Dondurucular<br>Hızlı Soğutucu-Şok Dondurucu 10xGN2/1-64 kg

    Crosswise Şok Soğutucu ve Dondurucular
    Hızlı Soğutucu-Şok Dondurucu 10xGN2/1-64 kg

    726046
    Şok soğutucu/Şok dondurucu, 64/56 Kg, 10xGN2/1 crosswise fırınlara uygun
    • Şok soğutma çevrimi: 64 kg, 90 dakikadan daha kısa sürede 90°C'den 3°C'ye.
    • Şok dondurma çevrimi: 56 kg , 240 dakikadan daha kısa sürede 90°C'den -18°C'ye.
    • Yumuşak soğutma (hava ısısı -2°C).
    • Sert soğutma (hava ısısı -20°C).

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 20GN1/1

    air-o-convect Touchline
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 20GN1/1

    266204
    air-o-convect konveksiyon fırın, elektrikli, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 20GN1/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü sıcaklık sondası dahildir.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN1/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte.

    (0)
  • Crosswise Şok Soğutucular<br>Hızlı Soğutucu 10xGN1/1-28 kg

    Crosswise Şok Soğutucular
    Hızlı Soğutucu 10xGN1/1-28 kg

    726622
    Şok Soğutucu, 28 Kg (UK normlarına göre)-21,6 Kg (NF normlarına göre), 10xGN1/1, Crosswise
    • Şok soğutma çevrimi: 28 kg, 90 dakikadan daha kısa sürede 90°C'den 3°C'ye.
    • Yumuşak soğutma (hava ısısı -2°C).
    • Sert soğutma modu: (Hava sıcaklığı -12°C).
    • Enerji tasarrufu sağlamak ve hedef sıcaklığı korumak için sok soğutma çevriminin sonunda +3°C'de muhafaza ısısı otomatik olarak aktive olur (Manuel aktivasyon da mümkündür).

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN1/1

    air-o-convect Touchline
    Doğalgazlı Konveksiyon Fırın 10GN1/1

    266702
    air-o-convect konveksiyon fırın, doğal gazlı, dokunmatik kontrol paneli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 3 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma - 10GN1/1
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü sıcaklık sondası dahildir.
    • "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN1/1 tepsi rafı ile birlikte.

    (0)
  • air-o-convect<br>Elektrikli Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    air-o-convect
    Elektrikli Konveksiyon Fırın 10GN2/1

    269203
    air-o-convect konveksiyon fırın, 10xGN2/1, elektrikli, direk buharlı, 11 kademeli nem ayarı, 2 fan hızı, otomatik temizleme fonksiyonu, sonda, ısı camlı kapılı, IPX5 koruma
    • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.
    • Tek sensörlü sıcaklık sondası dahildir.
    • Ray araları 65 mm olan 1 adet GN2/1 tepsi rafı ile birlikte.
    • Kuru sıcak havayla konveksiyon çevrimi (maksimum: 300°C), düşük nemle pişirme işlemi için ideal bir yöntemdir. Boylersiz buhar üretimi sağlayan otomatik nemlendirici (11 kademeli).
      • 0 = Nemsiz ortam (üst kızartma, ograten, unlu mamul pişirme, önceden pişirilmiş malzemenin ikinci kez pişirilmesi için).

      • 1-2 = Düşük nem (Küçük et ve balık porsiyonları).

      • 3-4 = Orta-düşük nem (Büyük et parçaları, ısıtma, tavuk rosto ve mayalama işlemi için).

      • 5-6 = Orta düzeyde nem (fırında sebze ve et ve balık rostolamada ilk kademe olarak).

      • 7-8 = Orta-yüksek nem (Sebze haşlama).

      • 9-10 = Yüksek nem (poşe et ve patates)

    (0)