Değerli Sektör Profesyoneli,

Electrolux Profesyonel’in yenilikçi teknolojisi ile ağızda dağılan unlu mamul ve pastaları birlikte pişirmeye ve tadım yapmaya ne dersiniz?

Unlu Mamuller ve Pastacılık seminerleri ile fırınlarımızın sunduğu avantajları keşfetmek, eşit pişirme sonuçlarını görmek sizlere ve işletmelerinize sağlayacağı kazançları deneyimlemeniz için aşağıdaki takvimden size uygun olan yeri ve tarihi seçip yerinizi ayırtabilirsiniz.

17 Nisan İSTANBUL

21 Haziran ANTALYA

4 Ekim ANTALYA

19 Nisan ANTALYA

10 Temmuz ESKİŞEHİR

11 Ekim BURSA

20 Haziran SAMSUN

17 Temmuz TRABZON

20 Aralık BURSA

17 Nisan İSTANBUL

19 Nisan ANTALYA

20 Haziran SAMSUN

21 Haziran ANTALYA

10 Temmuz ESKİŞEHİR

17 Temmuz TRABZON

4 Ekim ANTALYA

11 Ekim BURSA

20 Aralık BURSA

Sunum: Electrolux Profesyonel Türkiye Kurumsal Eğitim Şefi Ahmed Özer
E-mail: ahmed.ozer@electrolux.com – Tel: 0549 724 81 96
LCV: Katılım durumunuzu lütfen Antalya ve İzmir için Ahmet Arslan’a diğer şehirler için Ahmed Özer’e bildiriniz.

Sunum: Electrolux Profesyonel Türkiye Ege ve Akdeniz Bölgesi Şef Promotörü Ahmet Arslan (Antalya ve İzmir için)
E-mail: ahmet.arslan@electrolux.com – Tel: 0549 792 9324
Seminerlerimiz 14:00-16:00 saatleri arasında yapılmaktadır.
Seminer yer ve saatleri katılım durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Seminer Programı

Unlu Mamul ve Pastacılık Seminerlerimize katılım için aşağıdaki formumuzu doldurabilirsiniz ya da kayıt bırakabilirsiniz.

Diğer Seminerler

Unlu Mamuller & Pastacılık Seminerleri 2018-02-26T18:59:40+00:00 Electrolux Professional