Toplu Yemek Seminerleri

Değerli Sektör Profesyoneli,

Electrolux Profesyonel Pişir&Soğut (Cook&Chill) Sistemi ile Kombi Fırınlarımızın sağladığı faydaları ve avantajları deneyimlemeye ve pişirme maliyetlerinizi %30’a varan oranda düşürerek verimliliğinizi arttırmaya ne dersiniz?
Bu deneyimi yaşamak için aşağıdaki takvimden size uygun olan yeri ve tarihi seçip yerinizi ayırtabilirsiniz.

26 Nisan İZMİT

Ramada Plaza Hotel

11 Eylül DENİZLİ

20 Eylül ANTALYA

10 Ekim İZMİR

28 Haziran BURSA

13 Eylül MANİSA

The FortyFive Business Hotel & Spa

20 Eylül ANKARA

18 Ekim ANTALYA

6 Eylül ANTALYA

18 Eylül İSTANBUL

27 Eylül BURSA

8 Kasım ANTALYA

26 Nisan İZMİT Ramada Plaza Hotel

28 Haziran BURSA

6 Eylül ANTALYA

11 Eylül DENİZLİ

13 Eylül MANİSA The FortyFive Business Hotel & Spa

18 Eylül İSTANBUL

20 Eylül ANTALYA

20 Eylül ANKARA

27 Eylül BURSA

10 Ekim İZMİR

18 Ekim ANTALYA

8 Kasım ANTALYA

Sunum: Electrolux Profesyonel Türkiye Kurumsal Eğitim Şefi Ahmed Özer
E-mail: ahmed.ozer@electrolux.com – Tel: 0549 724 81 96
LCV: Katılım durumunuzu lütfen Antalya ve İzmir için Ahmet Arslan’a diğer şehirler için Ahmed Özer’e bildiriniz.

Sunum: Electrolux Profesyonel Türkiye Ege ve Akdeniz Bölgesi Şef Promotörü Ahmet Arslan (Antalya ve İzmir için)
E-mail: ahmet.arslan@electrolux.com – Tel: 0549 792 9324
Seminerlerimiz 14:00-16:00 saatleri arasında yapılmaktadır.
Seminer yer ve saatleri katılım durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Seminer Programı

menu_TOPLU_YEMEKLER

Toplu Yemek Seminerlerimize katılım için aşağıdaki formumuzu doldurabilirsiniz ya da kayıt bırakabilirsiniz.

Diğer Seminerler

Toplu Yemek Seminerleri 2018-02-27T12:58:20+00:00 Electrolux Professional