Enginarlı Keçi Dolması

Alessandro Polver

Chef Alessandro Polver

Chef Alessandro Polver

Malzemeler

  • Kemiksiz Keçi Eti
  • Zeytinyağı
  • Tuz ve karabiber
  • Taze baharatlar
  • 1 diş sarımsak
  • 1 dal adaçayi ve biberiye
  • Karışık salata
  • Polenta

 

Dolma içi malzemeleri:

  • Enginar
  • Ricotta peyniri
  • Rendelenmiş parmesan peyniri
  • Tuz, karabiber
  • Jülyen kesilmiş arpacık soğanı

Preparation

Kemiksiz keçi etini hafifçe vurarak inceltin. Tuz, karabiber, zeytinyağı ve taze baharatlarla tatlandırın. Enginarları doğrayıp soteleyin ve diğer dolma malzemeleri ile karıştırın. Etin içine doldurup, eti rulo yapın. Blast chillerde güçlü programda 5 dakika soğutun ve vakum poşetine zeytinyağı, sarımsak, adaçayı, biberiye ile koyup vakumlayın.

Buharda:
1) 90°C’de, 15 dakika
2) 79°C’de, 2,5 saat pişirin
Şok Soğutucu da soğutun ve vakum paketinden çıkarıp 240°C’de, üzeri istediğiniz seviyede kızarana kadar pişirin. Salata ve polenta ile konuklarınıza servis edin.

Solutions used

Bu fikirlere bir göz atın, hoşunuza gidebilir:

Enginarlı Keçi Dolması 2016-11-04T10:33:34+00:00 Electrolux Professional