Paylaş

This website uses cookies. By continuing to browse this website without changing your web-browser cookie settings, you are agreeing to our use of cookies.

Find out more by reading our cookie guideline.
 

Send information

Send to more friends

Preview the email to your friend(s) Hi there, I thought you might be intrested in this

Kapat

Şef Akademi Tarifleri

Ahududu Sos ile Limonlu Cheescake

Cheesecake raspberry

Corey Siegel

Corey Siegel

 

Şefler sürekli olarak, kısa sürede daha çok şeyler başarabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışırlar. Bu tarif, başarılı sonuçların elde edilmesi için benzer yöntemlerin ve tekniklerin kullanılmasına iyi bir örnektir. Cheesecake’in uygun bir kabın içerisinde pişirilmesi ürünün tazeliğini korumasına yardımcı olacak ve her gün üretilmesine gerek kalmayacaktır. 

Malzemeler

Cheesecake

225 gram – Krem Peynir, 104 gram – Yumurta, 100 gram – Yumurta Sarısı, 73 gram – Şeker, 40 gram – Bal, 5 adet Vanilya Çubuğu, 2 adet Misket Limonu, 2 gram Tuz, 281 gram – Krema.

  • 1. Tüm malzemeleri el mikseri ile karıştırın
  • 2. Malzemeleri  bir kaba boşaltıp, baloncuklar kaybolana kadar buzdolabında bekletin
  • 3. Parmağınıza yapışmayacak kıvama geldiğinde buzdolabından çıkartın
  • 4. Buhar modunda 185 Fahrenheight ısıda, 30 dakika pişirin
  • 5. Şok Soğutucu’da 1 saat soğutun.

 

Ahududu Sosu:

600 gram Ahududu, 60 gram Şeker.

  • 1. Ahududu ve şekeri vakum torbasına doldurup, vakumlayın.
  • 2. Buharda 185 Fahrenheight ısıda, 30 dakika pişirin
  • 3. Sıcakken el mikseri ile püre haline getirin
  • 4. Şok Soğutuya koyarak soğutun
  • 5. Kolay kullanım için bir şişeye doldurun

Sonlandırma

Cheesecake’in üzerine ahududu sosunu dökün

TRK Cutter Mikser’de büskivileri çekin ve kekin üzerine dökün

Ahududu ve taze nane ile servis edin

 

Kullanılan ekipmanlar

air-o-chill şok soğutucu

El mikseri

TRK Cutter Mikser

Şunlarla da ilgilenebilirsiniz:

All Recipes 

Daha fazla tarif

Yemek tarifleri ve daha fazlası için bizimle iletişime geçin!

facebook Instagram-logo-black

 

Önceki

Kavun, çilek ve fesleğenli smoothie

Sonraki

Yaban Mersinli ve Polentalı Kek